Rockyman 007

Tentokrát z Hrubé skály do Rokytnice.

 

Bulletin no.2

Bulletin č.3

Výsledky - Results 

Foto Honzy

Foto Smíška ze Smrku

Foto Markéty z Libverdy

Video 1. dil

Video 2. dil

 

 


 

Vítězem a Rockymanem 007 se stal  Lance Martin Wurz, jeden z nejúspěšnějších účastníků od roku 1997.  

Tak to máme za sebou a nejhorší dny únavy snad také, a konečně jsem se dostal k tomu, abych dal něco na webové stránky.

Zdravím všechny účastníky a příznivce i kritiky  Rockyman 007. Ačkoliv nejvyšší ocenění patří těm na bedně a všem, kteří dokončili tento závod nebo se aspoň o to pokusili, chtěl bych také poděkovat všem pořadatelům, kteří se podíleli na přípravě a průběhu závodu, zejména Mílovi, který k tomu přistoupil z velkým nadšením a věnoval tomu mnoho času. Hlavně je potřeba ocenit jeho „úcta k tradicím“ co se týče délky, umístěním kontrol apod.

 Záměrně jsem si ponechal na hodnocení trochu časový odstup, abych odstínil emoce, způsobené mimo jiné i únavou, takže mohu za sebe s plným vědomím říct, že to byl povedený Rockyman. A ještě jeden velni důležitý poznatek! Příště se přidám k pořadatelům! Otázka je, kdy to je to příště.

 Podařilo se také dát dohromady výsledky s některými mezičasy. Některé časy jsem upřesnil pomocí videozáznamu, takže např. čas vítěze je nyní naprosto správně a tedy je o pár minut kratší než v ročníku 2002. Bohužel se nepodařilo najít mezičasy z druhé občerstvovačky, asi zůstaly v Rokytnici.

Hello Rockyman 007 competitors!

I hope you were satisfied with this event though it was full of surprise. Anyway I would like to say grate thanks to all organizer, at first Mila, who prepared it with big enthusiasm.

For me this race brought one result – next time I'll join to organizers.

Kamenáč